Situatie rara la Somcuta Mare: Nu s-au inteles la valoarea lucrarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma activitatilor intreprinse, politistii din Somcuta Mare au identificat si retinut trei barbati din Campia Turzii, judetul Cluj, banuiti de comiterea unei talharii calificate pe raza orasului.

Fapta a fost sesizata vineri, 15 februarie. Din cercetarile efectuate politistii au stabilit ca trei barbati, cu varste cuprinse intre 31 si 48 de ani, au abordat un alt barbat din oras si s-au oferit sa-i monteze un sistem pluvial la acoperisul imobilului, pentru care au solicitat suma de 500 de lei.

Barbatul a acceptat, dar deoarece pe parcurs au aparut discutii referitoare la contravaloarea lucrarii, acesta a vrut sa renunte la lucrare, le-a oferit suma solicitata initial si le-a cerut sa plece. Insa cei trei clujeni l-au urmarit in locuinta si l-au deposedat prin acte de violenta de suma de 3.300 de lei, iar apoi au fugit de la fata locului cu un autoturism despre care nu au putut fi oferite indicii, conform IPJ Maramures.

Cooperarea politistilor din Somcuta Mare cu cei din judetul Salaj a dus la depistarea celor trei, in trafic, pe raza municipiului Zalau.

Suma de 3.050 de lei, gasita asupra lor, a fost recuperata si restituita partii vatamate. In urma probatoriului administrat, cei trei banuiti au fost retinuti pentru 24 de ore si prezentati instantei, care a dispus arestarea lor preventiva.

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor trei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2