Skoda, cel mai bun prim trimestru

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In primul trimestru din 2014, Skoda Auto a vandut mai multe automobile decat a vandut vreodata in primele trei luni ale unui an. In perioada ianuarie – martie, marca a livrat 247.200 de automobile catre clientii sai, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,1% fata de perioada similara a anului trecut, scrie auto.ro.

In luna martie, livrarile au crescut cu 14,6% in comparatie cu aceeasi luna din anul trecut, ajungand la 96.100 de automobile (martie 2013: 83.800). Aceasta a fost cea mai buna luna martie din intreaga istorie a companiei. Vanzarile din Europa de Vest pentru noua SKODA Octavia au crescut cu 49% in luna martie si in Europa Centrala cu 47%.

Noua SKODA Octavia va dispune pentru prima data de o versiune CNG –Octavia G-TEC – care va fi lansata pe pietele din Europa in luna iunie, iar noua SKODA Octavia Scout va fi lansata la scurt timp dupa aceasta, in luna august. Vor fi introduse pe piata, de asemenea, si trei noi editii speciale Monte Carlo, ale modelelor SKODA Yeti, SKODA Rapid Spaceback si SKODA Citigo.

Noua SKODA Octavia si SKODA Rapid Spaceback vor fi lansate in vara si pe cea mai mare piata individuala a marcii SKODA, in China. De asemenea, SKODA Rapid va fi lansata luna aceasta si in Rusia. Spectaculosul studiu de design ‘SKODA VisionC’, care a fost prezentat cu cateva saptamani in urma la Salonul Auto de la Geneva, a oferit o avanpremiera a viitorului limbaj de design al marcii SKODA.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2