SKODA Rapid Spaceback are cea mai buna valoare reziduala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noua SKODA Rapid Spaceback se numara printre hatchback-urile compacte cu cea mai buna valoare reziduala din Europa, conform celui mai nou studiu EurotaxGlass realizat in patru tari europene. Studiul compara cele mai bine vandute modele hatchback compacte cu noua compacta a marcii SKODA, care garanteaza cea mai buna valoare reziduala dupa trei ani si 60.000 de km, conform auto.ro.

De la lansarea sa in septembrie 2013, SKODA Rapid Spaceback – primul model hatchback compact al fabricantului ceh – este un important jucator in acest segment auto de volum. Masina are un design proaspat si cele mai bune caracteristici ale marcii SKODA. Ultimul studiu EurotaxGlass confirma calitatea ridicata a noului model SKODA sub aspectul valorii reziduale estimate.

“Rezultatele excelente in privinta valorii reziduale confirma calitatea de varf si rata ridicata de mentinere a valorii noii SKODA Rapid Spaceback,” a declarat Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administratie SKODA, responsabil pentru Vanzari si Marketing. “Primul nostru model hatchback compact aduce un suflu proaspat in segmentul cu cel mai mare volum din Europa si este masina ideala pentru tineri, familii si afacere. Locul intai in studiul EurotaxGlass este inca un motiv excelent pentru a cumpara SKODA Rapid Spaceback.”

Studiul analizeaza aspecte precum consumul de combustibil, emisiile de CO2, raportul calitate/pret, calitatea si fiabilitatea. In evaluare sunt de asemenea incluse designul si marca.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2