Smartphone-urile ieftine vor duce cheltuielile cu aplicatiile la peste 100 de miliarde de dolari, in 2020

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

smartphoneVeniturile realizate de magazinele de aplicatii mobile din intreaga lume vor ajunge la 101 miliarde de dolari in 2020, de la 50,9 miliarde de dolari in 2016, pe masura ce smartphone-urile se ieftinesc, iar abonamentele de date devin mai accesibile, atragand si mai multe persoane din tarile in curs de dezvoltare, arata un studiu realizat de furnizorul de date App Annie, informeaza Bloomberg, transmite AGERPRES.

Intr-un raport publicat miercuri, App Annie estimeaza ca baza utilizatorilor de smartphone-uri va ajunge la 6,2 miliarde in 2020, de la 2,6 miliarde in prezent, gratie unei cresteri puternice pe piete precum India, Indonezia, China, Mexic, Brazilia si Turcia. De asemenea, venitul generat per dispozitiv va creste pana la 16,2 dolari in 2020, de la 15,4 dolari in prezent, ca urmare a cheltuielilor in America, Europa si Orientul Mijlociu.

“Pentru multe din aceste persoane, smartphone-ul este primul si poate singurul dispozitiv conectat la internet. Aplicatiile care vor avea rezultate bune sunt cele care vor oferi utilitate si valoare reala”, a declarat Danielle Levitas, vice-presedintele diviziei de cercetare de la App Annie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2