SMURD Maramures, la ceas aniversar: Peste 46.000 de cazuri in opt ani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luni, 8 ianuarie, S.M.U.R.D. Maramures aniverseaza opt ani de activitate. De-a lungul celor 8 ani, personalul S.M.U.R.D. Maramures a fost permanent la datorie, 24 de ore din 24 si a intervenit cu profesionalism si promptitudine, in peste 46.000 de cazuri, pentru salvarea celor aflati la nevoie si au intrat in constiinta maramuresenilor ca simboluri ale sperantei, ale ajutorului venit rapid, in cele mai grele clipe, se arata pe pagina de Facebook a ISU Maramures.

In cei opt ani de ctivitate 280 de paramedici au fost pregatiti pentru acordarea primului ajutor calificat, descarcerare si operatiuni de salvare, avand competente resuscitarea cardio-pulmonara si acordarea primului ajutor in caz de trauma.

“Incepand cu anul 2015, paramedicii au trecut la un nivel superior de pregatire, iar dupa absolvirea unui curs, competentele paramedicilor s-au extins cu abordul intravenos si protezarea respiratorie.

In acest moment, S.M.U.R.D. Maramures functioneaza cu noua echipaje, un echipaj de terapie intensiva mobila si 8 echipaje de prim ajutor.

La ceas aniversar le uram colegilor nostri multa, sanatate si putere de munca in nobila lor misiune. La multi ani!”, spun cei de la ISU Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *