SMYK All for Kids Romania deschide al 14-lea magazin din reteaua nationala, la Baia Mare

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungand astfel la o retea de 14 magazine in Romania.

SMYK All for Kids aduce la Baia Mare conceptul „totul sub un singur acoperis”, devenind astfel o destinatie de shopping utila pentru orice parinte cu copii intre 0 si 14 ani.

In magazinele retailerului polonez acestia vor gasi o gama variata de produse, de la articole de imbracaminte si incaltaminte, dar si accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, pana la articole de puericultura – carucioare, scaune de masina, scaune de masa, cosmetice, patuturi, articole dedicate alaptatului, dar si femeilor insarcinate.

De asemenea, un segment important de produse il reprezinta jucariile interactive si educationale, pentru toate varstele, atat apartinand brandului propriu – SMIKI, cat si unor marci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro si altele.

Magazinul cu numarul 14 este situat in Baia Mare Value Centre, pe Bdul Bucuresti, nr. 53. In perioada 1-3 martie, clientii SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu pret intreg, dar si de o multime de activitati pentru cei mici: ateliere de facepainting si baloane, tombola cu numeroase premii si multe surprize.

Va asteptam cu drag la noi!

Ne anuntati din timp vizita si noi… va rasplatim cu surprize!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1