SOC! Gabriela Hofer ramane viceprimar. Cu smecheriile lui Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriela hofer baia mareDupa ce a fost exclusa din PSD, pierzand astfel mandatul de viceprimar si consilier local, Gabriela Hofer va ramane, practic, pe aceeasi pozitie.

Hofer a fost numita de primarul Chereches in functia de consilier personal al acestuia, primind atributiile pe care le-a avut ca si viceprimar, inclusiv drept de semnatura. In plus, fostul viceprimar isi va pastra si biroul.

Nici Elena Carausan, cealalta exclusa din PSD, nu a fost lasata pe dinafara. Aceasta va ocupa pozitia de consilier al directorului executiv al Fundatiei Baia Mare 2021, Andreea Ciortea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Attila

  Daca sunt platite din banii lui kk e ok, treba lui pe ce strica banii. Daca sunt platite din bani publici, e o problema. Si cred ca sunt cai legale in mana CL de a ataca o hotarare/decizie (sau cum s-o fi numind) a primarului prin care angajeaza „consilieri personali”, ca doar nu a creat 2 noi locuri de munca in administratia locala, fara a avea o hotarare de CL. Pai asa, oricine din CL sau director din cadrul administratiei locale poate sa isi angajeze consilier personal?

  Reply
  1. GRIG

   Ungure bulan se vede ca nu te pricepi.Daca ai pune mana pe legea administratiei ai sti ca primarul poate angaja 5 consilieri personali in cadrul cabinetului sau, platiti de primarie. Asta ca sa nu mai vorbesti vorbe. Si pentru postacii care pun intrebari idioate sau spun: sunt atatea tineri capabili si de ce nu se da concurs pe post…nu se da ca asa e legea. Angajea pe cine vrea fiind posturi cu dedicatie. Chereches le da cu tifla baimarenilor cu tot ceea ce face. Nu avem sange in puta sa iesim in strada si sa-l aruncam din scaun. Ce coalitie civica, ce sediu nou inaugurat cu mamitica de mana. Imparatul si imparateasa mama ca pe vremea Agripinei. E bolnav domle, e bolnav rau de tot. Sa-i ia naiba pe consilierii locali slugarnici si corupti. Oras de cacat cu oameni blegi. Asta suntem.

   Reply
   1. Attila

    Prietene Grig, am pus mana pe legea aia si am vazut ca ai ceva dreptate, dar vorbesti putin dupa ureche. Zice acolo la art. 66 ca nr. maxim de cosilieri ai primarului municipiului resedinta de judet poate fi 4, nu 5 cum zici tu. Dar delegarea atributiilor primarului se poate face doar catre viceprimar, nu si catre consilierii primarului – art. 57. In rest, legea aia e asa scrisa ca practic ar fi imposibil ca un primar sa devina dictator, asa ca kk. Cred insa ca exact consilierii locali nu au citit legea aia, desi asta e in fisa postului. Bine ca am citit-o eu acum, ca sa nu mai vorbesc vorbe. Mai bine citeam o carte de bucate.

    Reply
   2. Ionel

    Grig, ai mare dreptate. As pune o intrebare: Dl. Zetea Gabriel dvs. ce faceti ? cand vor ” accesa” urmatorii de pe lista in CL?.
    PS. Inca o intrebare: domnilor consilieri locali, nu va este jena sa iesiti pe strada, sa dati ochii cu baimarenii?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2