SOC! Lucian Morar ii cere unui barbat sa faca sex oral cu el (AUDIO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Lucian Morar, presedintele PMP Maramures, are cateva obsesii sexuale pe care tine neaparat sa le impartaseasca si cititorilor ZiarMM. Excitat de un text publicat cu ocazia alegerilor pentru Primaria Ulmeni, Morar a confundat telefonul redactorului sef al publicatiei noastre cu linia erotica. Avand porniri carnale greu de stapanit, acesta ne-a rugat sa ii transmitem colaboratorului nostru care semneaza sub pseudonimul Carlos Sacalul ca are o atractie deosebita fata de acesta si asteapta cu nerabdare sa aiba parte de o secventa amoroasa in compania sa, desfasurata pe cale orala.

Avand in vedere specificul publicatiei noastre si respectul fata de cititori, ne vom abtine de la a-l cita pe excentricul Lucian Morar, care a fost foarte explicit in mesajul transmis colaboratorului nostru si va vom lasa sa ascultati indemnul sau care l-ar face gelos pana si pe preotul Cristian Pomohaci, cunoscut pentru apetitul sau de tip gay. De unde vine pasiunea lui Morar pentru barbati este greu sa ne explicam, mai ales ca noi il stim logodit cu o tanara si frumoasa interpreta de muzica populara.

Mai jos, fragmente din discutia purtata cu infocatul Lucian Morar.

ZiarMM

Citeste si ARTICOLUL care l-a excitat pe Morar

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

12 Comments

 1. maria

  Acest individ este fiul poetului Vasile Morar? Ce diferență astronomică între tată și fiu…

  Reply
 2. carlos sacalu

  Socares prala.Bai Lucica mancati-as harabula de romulan, san dilo. Ai p..dit-o de data asta dindu-te in stamba ca un tigan corturar pralo. Mai bes hatan, pai ce obraz mai ai sa apari in fata cuconetului si sa dai cu sarumana cind tu vorbesti ca unul care face vaioage la Chelinta, te bengav. In plus esti prostanac gramada altfel ti-ai fi dat seama cine-i sacalu, cyumydaptu ando muy te dilearaptu pho tan. Cimindaptu… da tu avand obiectul in gura nu te-ai prins, te diloav te hohauatu. Kesenineau sukar pralo!

  Reply
 3. Sorin

  Doar asemenea personaje sunt agreate de popor, pentru ca si poporul e la fel.
  Acesta e limbajul preferat de majoritate.
  Aceasta e nivelul poporului.
  Aceștia îi sunt conducătorii.
  #AMIN!

  Reply
 4. Zoli

  Acest taranoi nu cred ca are porniri homosexuale! Nu,el doar demonstreaza lumii ca e de fapt un om incult,p… si nesimtit,un fel de gaozar cu limbaj demn de un tigan nespalat de pe Craica! Si presedinte PMP Maramures??! Pffuuiii… Serios?!!… Mai degraba ar fi bun intre prietenii lui tiganii manelisti care vorbesc acest limbaj de mahala! Rusine!!

  Reply
 5. Pomohaci

  Pai mai taranuc pitic cu burtica penibila si voce de imberb, ai tras o gaura la primarie ca nu are cutea de conturi atatea zerouri la pix sa scrie suma si acuma o dai la ziaristi la gurita ? vezi sa nu o iei tu de la colegii de celula !

  Reply
 6. Cetatean

  ZiarMM
  Asta nu mai e jurnalistica.
  E folosirea spatiului destinat jurnalisticii in scopul afisarii unor polemici intre indivizi/grupuri in mod public.

  Doua dintre comentariile precedente (ale lui Sorin si Zoli) deminstreaza de altfel de ce societatea Romaneasca nu e pregatita pentru a traii in mod democratic si de ce poporul roman nu reuseste sa-si dssemneze reprezentanti de care sa fie mandru.
  In primul se aduce o jignire profunda poporului din care nota bene comentatorul face parte; in al doilea se discrimineaza fara nici o retinere o etnie miniritara care face parte din populatia Romaniei.

  Ca jurnalisti (m-am gandit putin daca sa pun termenul intre ghilimele sau nu) aveti obligatia morala daca nu professionala de a va servii cititorii cu informatii corecte, transparente si pe intelesul tuturor.
  As continua articolul respectiv, explicand sarcasmul/ironia si argumantand punctul de vedere al autorului in asa fel incat oricine de oriunde citeste acest articol sa inteleaga corect/impartial informatia ce se vrea transmisa; nu pentru ca n-as fi inteles-o, sar pentru ca, repet, nu mi se pare demna sau reprezentativa pentru jurnalism.
  Si poate puteti sugera cum altfel ar trebui sa fie un reprezentant politic, care sunt sursele de informare pe care populatia le are la indemana pentru a se informa despre eventualii potentialii reprezentanti, care ar fi orientativ criteriile dupa care fiecare isi poate alege reprezentantul.
  In locul unor astfel de povestioare de mahala ati putea ajuta gloata deja deprimata de nebunia politica locala cu lectii despre democratie. Poate gasiti vreun student talentat care sa explice intr-un serial despre democratie cum s-a creat, evoluat, la ce e buna si cum se foloseste democratia pentru ca pe viitor, printre altele, majoritatea sa se simta mandru reprezentata.

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   Unul dintre rolurile presei este acela de a reliefa aspectele relevante din societate si de a informa cu privire la acestea. Daca nici limbajul acesta nu arata despre ce personaj vorbim si pe cine au votat cei din Ulmeni, atunci aveti o mare problema. Nu e vorba de nicio rafuiala intre indivizi.
   Este intolerabil si impardonabil sa suni un ziarist, indiferent cine este el, si sa vorbesti asa. Nu a fost provocat. Nu l-a fortat nimeni sa spuna ce a spus. Si stie bine cine semneaza cu Carlos Sacalul. A fost directa exprimarea sa.
   Informatia este cat se poate de pertinenta. Acesta este limbajul unui om care reprezinta (inca) judetul, in calitate de vicepresedinte? Fiti sigur ca inregistrarea era publicata in orice ziar online din Romania. Pentru ca oripileaza.
   Sugestie: incercati sa dati lectii de deontologie acolo unde va pricepeti si acolo unde aveti experienta necesara sa faceti lucrul acesta.

   Reply
   1. Cetatean

    De acord cu tot; dar nu cu faptul ca articolul ar fi absolut corect jurnalistic privind. Titlul de exemplu este cat se poate de gresit; probabil metaforic sau poate manipulativ intentionat exprimat da, dar nu informativ si transparent.
    Si nu e nevoie de experienta ca sa vezi cand mesajul nu e transmis consistent corect si relevant.

    Reply
    1. Ciprian Dragos

     Credeam ca ati inteles modul mai subtil in care a fost construit textul. Nu e o descriere a ceea ce a spus Morar. Era simplu sa scriem: Morar injura ca un birjar. Ca asta s-a intamplat. Sau sa dam citat, chiar in titlu: Morar, catre jurnalisti: “Sa imi s…”. Era corect? Era direct? Da.
     Credeti-ne, nu ne coboram la nivelul acesta. Preferam sa il ironizam. Pentru ca merita. Acest articol este o ironizare a personajului. Iar acestor suficienti este o pierdere de vreme sa le spui ca sunt impardonabili.

     Reply
 7. sacalul

  dom Dragos, personajul “nota bene” care da lectii de deontologie nu e Peter Cz? ca atunci e scuzabila retorica avansata, tipica celor care se considera unicii jurnalisti atestati. Sigur ca titlul genereaza confuzie, mai ales ca domnul vice/primar nu e nici macar “bi”, dar incita si sigur a auvut audienta. Pt conformitate cu adevarul, nota bene, chelinteanul este doar fustangiu si atat. Nu e din gasca lui Pomohaci.

  Reply
 8. Danny

  Rusinos ,impardonabil ,ca un demnitar si politician sa aiba un astfel de vocabular de mahalagiu. Un astfel de personaj nu are ce cauta in nici o functie publica Pacat de cetatenii din Ulmeni ca l-au ales sa-i reprezinte,pentru ca acest individ plin de sine,arogant ,vulgar isi permite sa foloseasca expresii cat se poate de josnice si murdare.Ce fel de exemplu este el pentru comunitatea pe care o reprezinta si pentru PMP filiala Maramures.!?Administratia jdeteana si PMP trebuie sa se delimiteze de astfel de indivizi,cu un comportament ce sfideaza decenta si bunul simt.

  Reply
 9. maria

  De ce doar preoții care comit asemenea fapte sunt dați afară din slujbe? A se vedea atâtea cazuri, inclusiv de la noi, din județ. De ce un individ vulgar precum Morar nu este dat afară din administrația publică și din politică? Ne mai mirăm de faptul că, în opinia publică, politicienii sunt luați, pe nedrept, toți o apă și un pământ, adică niște gunoaie? Administrația publică și politica trebuie curățate de indivizi care compromit pe nedrept imaginea unor oameni onorabili din politică și din administrația de stat. Este o chestiune care poate să țină și de siguranța națională. Pentru că o sută de asemenea techerghei aflați în posturi-cheie compromit statul român. Faptul că un vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș comite o faptă atât de gravă nu trebuie trecut cu vederea. Domnul prefect trebuie să ia măsurile legale. Cazul, devenit public, trebuie adus la cunoștința Guvernului, deoarece a fost lezată imaginea Consiliului Județean! Să ne mai mirăm de faptul că Maramureșul este în coada județului la capitolul alocărilor de fonduri guvernamentale? Cu personaje precum Morar și Cherecheș ne facem de tătă țîdula în lume! Alo, domnule prefect?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2