SOC! Senatorul a trecut la Miscarea Populara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul Ciprian Rogojan a trecut la Miscarea Populara, partid inregistrat juridic in cursul zilei de joi, 30 ianuarie.

Redam mai jos comunicatul de presa al senatorului Rogojan:

Am luat decizia de a demisiona din Partidul Democrat Liberal si de a ma alatura Partidului Miscarea Populara. Am luat aceasta decizie deoarece PDL a pierdut pe drum anumite prioritati stabilite in campaniile electorale anterioare si s-a transformat intr-un partid politic care functioneaza din inertie.

Ma alatur unei echipe in care simt ca ma regasesc si consider ca orice om politic isi doreste sa faca parte dintr-un proiect politic credibil.

Toata lumea stie ca m-am numarat printre cei care au sustinut-o pe Elena Udrea la Conventia Nationala a PDL din 23 martie 2013. Stim si noi, cum stiu toti cei din PDL, ca domna Udrea a castigat acele alegeri si ca numai prin “interventiile” unora iuti de mana domnul Vasile Blaga a mai castigat un mandat.

Este cunoscut faptul ca doamna Elena Udrea a ajutat concret judetul nostru, mai ales municipiul Baia Mare. Vreau sa fac mai mult pentru Maramures si, din pacate, nu mai puteam sa fac asta ca membru al PDL!

De asemenea, sunt nevoit sa subliniez ceea ce am mai declarat si cu alte ocazii vizavi de colaborarea mea cu noul presedinte al Organizatiei Municipale PDL Baia Mare: Nu pot fi coleg cu o persoana care are o carte de vizita patata si care nu ma poate reprezenta din niciun punct de vedere!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. contra-bas...

  Gura păcătosului adevăr grăiește, adică masculul, încă potent, e atras mai degrabă de „feromonii” femelei în căutare de „parteneri”, decât de convingeri politice…
  Cherchez la femme…!

  Reply
 2. ioan

  Este mare pacat ca tinerii ca si … asta isi vand omenia atat de usor pai mai putregaiule te-a VOATA UN PARTID si ai ajuns parlamentar acum ce faci iti bati joc de cei care te-au votat/////… VEI DEVENI UN MATUIRATOR AL noului val fara cap cu creier uman ,, varianta pentru tine este sef la g,,, dar cu o vechime .. acolo vei gasi catine care sa minta electoratul ,,, a-ti ajuns neste s… umane carora urgent foc pentru a nu putrezi ca fac rau omului !!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2