septembrie 28, 2021

SOC: Un barbat a murit dupa ce a fost batut de un individ pe o strada din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O noua tragedie in Baia Mare. Un barbat in varsta de 59 de ani a decedat la trei zile dupa ce a fost batut de un individ pe o strada din oras, mai exact Dragos Voda.

Agresorul este un tanar de etnie roma, care intre timp a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

“La data de 19 iulie, politia a fost sesizata despre o agresiune comisa asupra unui barbat, pe o strada din municipiul Baia Mare.

Victima, un barbat de 59 de ani, a decedat la spital trei zile mai tarziu, iar in urma autopsiei s-a stabilit ca moartea acestuia a fost violenta, leziunile suferite fiind produse prin lovire.

Persoana banuita de comiterea faptei a fost identificata de politisti iar ieri, 23 iulie, instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru comiterea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte. Este vorba despre un baimarean in varsta de 30 de ani”, a spus Cecilia Grozavu, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Denis

    Și Primăria ce face cu rromii care stau ilegal pe Pirită? Toată ziua tranzitează rromii zona către Meda, fac gălăgie, fac mizerie, ba mai mult, magazinele de cartier de pe str.Dragoș Vodă îi servesc cu băuturi alcoolice iar rromii le consumă în fața magazinului, fac gălagie, urlă, câteodată se mai și bat, și își aruncă resturile/gunoaiele prin tot cartierul! Iar poliția DOARME, nu face nimic!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2