ȘOCANT – Mama făcea live pe facebook, copiii ei cădeau de la etajul 10 și mureau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Continuă seria problemelor cauzate de folosința în exces a rețelelor de socializare și mai ales atunci când nu trebuie. De data aceasta, în timp ce mama făcea live pe facebook, probabil având lucruri importante de spus opiniei publice, copilașii ei cădeau de la etajul 10 al unui bloc de locuințe din Ploiești. Incidentul s-a petrecut aseară, iar acum politiștii efectuează cercetări ub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
Cei doi erau gemeni, băiat și fată, cu vârsta de 2 ani și o lună și au căzut de la fereastra unui apartament. Mai exact, se pare că cei doi s-au urcat pe un scaun aflat lângă fereastră și duși au fost. Și mai grav este că mama a fost anunțată de moartea copiiilor ei de către poliție și de vecinii aflați în stare de șoc.
„Mi se pare strigător la cer. Facebook-ul ăsta a adus destule nenorociri. Eu văd în trafic șoferi pe facebook, vor poze, vor să socializeze fără să țină cont că sunt la volan. Lumea e nebună acum după telefoane. Toată lumea e pe telefon. Nu te mai miri că se întâmplă nenorociri. Păcat de cei doi copii, că ei nu au știut ce fac. Și eu sunt părinte și știu că trebuie să am grijă de copii ca de ochii din cap. Cred că mama ar trebui pedepsită maxim, și-a pus copiii în pericol și ea era pe facebook live. Așa ceva nu se face când ai copii mici în casă”, ne spune Mihai, un băimărean pe care l-am găsit la locul de joacă cu al său copil.
FOTO Bogdan Colceriu/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2