SOCANT: Momentul in care o fetita este aruncata in aer de un bizon (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De un moment socant a avut parte o fetita care se afla in vizita in Parcul National Yellowstone din SUA.

Fiind prea aproape de un bizon, animalul a luat-o la fuga inspre fetita si a aruncat-o efectiv in aer.

Specialistii din Romania sustin ca oamenii nu trebuie sa se apropie la mai putin de 20 metri de zimbrii aflati in libertate.

“Pentru vizitatorii nostri, o singura concluzie: Nu va apropiati la mai putin de 20 de metri de zimbrii in libertate!

In Parcul National Yellowstone traiesc aproape 5000 de bizoni. In aparenta greoi si pasnici, acestia sunt capabili sa alerge cu o viteza de trei ori mai mare decat a omului, femelele cu pui si masculii putand repede deveni agresivi. Ca dovada, in Yellowstone bizonii au ranit mai multi oameni decat oricare din celelalte animale salbatice prezente (ursi, lupi, elani, etc)

Pentru ca vizitatorii nostri au respectat regulile de siguranta, din 2012, de cand zimbrii au fost reintrodusi in libertate in Parcul Natural Vanatori Neamt nu s-a inregistrat nici un incident violent in care sa fie implicati zimbri. In cazul in care aveti bucuria sa va intalniti cu zimbrii in libertate, nu riscati sa va apropiati la mai putin de 20 de metri. Iar daca chiar doriti fotografii sau filme cu zimbri, le puteti face in siguranta la gradina zoologica Dragos Voda sau in tarcul de aclimatizare”, se arata intr-o postare de pe pagina Parcul Natural Vanatori Neamt.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2