SOCANT: Parintii copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma au orbit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un copil a murit si parintii au orbit, din cauza unei substante otravitoare care se afla in mancarea cumparata de la o shaormerie.

Miercuri seara o familie au mers la un celebru fast-food din zona Vergului pentru a-si potoli foamea, au comandat 3 shaorma, au mancat linistiti, fara sa banuiasca vreo secunda ca peste cateva ore avea sa li se intample o tragedie care le va distruge viata definitiv.

Joi dimineata, copilul a fost de urgenta la spitalul de boli infectioase Colentina, dar, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el si au constatat decesul.

Drama pentru cei doi parinti nu s-a oprit aici. In urma controlului medical la care au fost supusi, cei doi au aflat ca au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatal a orbit si el partial!

Contactati de jurnalistii spynews, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au confirmat faptul ca s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgeratoare a copilului. „In cauza s-a dispus efectuarea autopsiei si a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat magistratii, informeaza SpyNews citat de stiripesurse.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2