septembrie 28, 2021

ȘOCANT – Persoană decedată găsită în barajul Firiza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incident șocant petrecut în această după amiază în Baia Mare. Autoritățile au fost alertate după ce în barajul Firiza a fost zărit cadavrul unei persoane. La fața locului au intervenit pompierii pentru scoaterea din apă a cadavrului. Nu se știe dacă a fost un accident nefericit sau suicid.

Din ce se știe trupul neinsuflețit plutea la suprafața apei, iar pompierii au ajuns la el cu ajutorul unei bărci. Acum ancheta este preluată de polițiștii maramureșeni care trebuie să afle cine este bărbatul și ce s-a întâmplat.

ACTUALIZARE

„Azi, 03 august, polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în albia barajului Firiza se află o persoană decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au localizat cadavrul unui bărbat, cu identitate necunoscută, în stare de putrefacție, în varsă de aproximativ 35-40 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga Spitaluilui Județean Maramureș în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, precum și pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii decesului”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2