Societatea VITAL S.A. invita utilizatorii sa isi actualizeze contractele

Societatea VITAL S.A. isi anunta utilizatorii ca si in anul 2020 continua procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, conform graficelor stabilite.

Astfel ca, incepand cu luna ianuarie, invitam toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii contractelor.

Contractele sunt actualizate la agentiile/ sediul societatii VITAL, dupa cum urmeaza:

pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor, respectiv Agentia Baia Sprie, Agentia Sighetu Marmatiei, Agentia Viseu de Sus, Agentia Targu Lapus, Agentia Tautii Magheraus;, Agentia Seini, Agentia Cavnic, Agentia Somcuta Mare, Agentia Ulmeni.

pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societatii noastre din strada Gheorghe Sincai nr. 21 si la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr.62, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

Act de proprietate sau contract de inchiriere (original si copie)

Act de identitate (original si copie)

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 21 februarie 2020. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

POSESORII DE BRANSAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI

Bd. Unirii

Str. Ana Ipatescu, str. George Cosbuc, str. Granicerilor bl. 92 – 116, str. Macului, str. Marasesti, str. Melodiei, str. Motorului, str. Olteniei, str. Transilvaniei, str. Uranus bl.1, 2

Aleea Rotunda, aleea Saturn bl. 2

Piata Revolutiei

ABONATI CASNICI

Str. Grivitei, str. Horea, str. Stefan Luchian, str. Gheorghe Pop de Basesti

SC VITAL SA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu