Societati comerciale si persoane fizice amendate de politistii maramureseni

PNL

politist-cautare 2La finalul saptamanii trecute, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu specialisti din cadrul Directiei pentru Agricultura Maramures si ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Maramures, au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea actelor de comert ilicit cu fructe si legume si a contrabandei cu tutun.

Au fost verificate 8 societati comerciale, 11 persoane fizice si pentru nerespectarea prevederilor legale privind desfasurarea activitatilor de comert au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale. Valoarea totala a amenzilor a fost de 3.000 de lei, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

De asemenea, au fost confiscate mai multe kg de fructe si legume, 144 pachete cu tigari de contrabanda si a fost ridicata in numerar suma de 524 de lei.

Totodata, politistii au constatat o infractiune de contrabanda si au intocmit dosar penal pentru documentarea intregii activitati infractionale a persoanelor banuite.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1