Sofer care conducea cu peste 200 km/h, depistat pe autostrada A3

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

sofer viteza acPolitistii rutieri au depistat sambata un barbat care conducea pe autostrada A3 cu viteza de 205 km/h, acesta fiind sanctionat cu amenda in valoare de 945 de lei si retinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

“La data de 21 noiembrie, in jurul orei 10,00, politistii Biroului de Politie Autostrada A3 Bucuresti — Ploiesti, au depistat, la kilometrul 18, un barbat 46 de ani, care conducea cu viteza excesiva. Conducatorul auto a fost inregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers catre Ploiesti, conducand cu viteza de 205 km/h.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 945 de lei, iar, ca masura complementara, politistii i-au retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, informeaza un comunicat de presa al IGPR remis sambata AGERPRES.

IGPR atentioneaza ca depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2