Sofer cercetat penal dupa ce a fost prins cu 95 de butelii cu freon transportate in baza unei facturi false

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii de frontiera din Petea au descoperit si confiscat 95 de butelii cu substanta refrigeranta, pe care un cetatean ucrainean a incercat sa le tranziteze peste frontiera in baza unei facturi false.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Duminica, 21 iulie a.c., in jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera un cetatean ucrainean, care conducea o autoutilara inmatriculata in Portugalia. Avand suspiciuni cu privire la marfa transportata, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra autovehiculului, descoperind in compartimentul de marfa 95 recipiente cu agent refrigerant (freon), pentru care soferul a prezentat o factura falsa. Recipientele cu freon, in valoare totala de peste 104.000 leii, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.”

Conducatorul auto este cercetat penal, acum, pentru savarsirea infractiunii de uz de fals si a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.500 lei.

Informatii si foto: ITPF Sighetu Marmatiei
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2