Sofer depistat cu 153 km/h pe strada Europa din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 8 septembrie, in intervalul orar 08.00 – 11.00, politistii Biroului Rutier Baia Mare au actionat pe arterele de circulatie din municipiu pentru combaterea principalei cauze generatoare de accidente rutiere si anume nerespectarea regimului legal de viteza.

21 de conducatori auto au fost sanctionati pentru depasirea limitei de viteza, din care 16 pentru depasirea vitezei legale cu peste 41-50 km/h. Amenzile aplicate depasesc suma de 16.000 de lei, conform IPJ Maramures.

Una dintre amenzi a fost aplicata unui conducator auto in varsta de 30 de ani din Baia Mare, care a fost inregistrat cu cinemometrul TRUCAM conducand cu viteza de 153 km/h pe strada Europa, zona cu restrictie de viteza la 70 km/h. Permisul i-a fost retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Si in judet, actiunile politistilor pentru supravegherea traficului rutier s-au soldat cu constatarea unor infractiuni rutiere si intocmirea dosarelor penale pe numele celor care le-au comis.

Exemple: La Barsana, un tanar de 23 de ani conducea un moped neinmatriculat si fara sa detina permis de conducere. La Calinesti, conducatorul unui tractor implicat intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, a refuzat prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La Asuaju de Sus, un barbat de 56 de ani conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice, avand 1.01 mg/l alcool pur in aerul expirat. La Viseu de Sus o tanara de 18 ani a fost depistata de politisti la volanul unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si fara sa  detina permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2