ȘOFER FUGAR – Copil de 3 ani lovit de mașină chiar lângă mama sa în Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Ambulanta

Accident deosebit de grav astăzi, 7 octombrie, în Tăuții de Sus. Un copil de doar trei anișori a fost accidentat de o mașină chiar în timp ce era lângă mama sa, iar șoferul a fugit de la fața locului. Despre accident au fost anunțați polițiștii din Baia Sprie, care deplasați la fața locului au constatat faptul că un minor de 3 ani din Baia Sprie, în timp ce se afla cu mama sa, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară, având direcția de deplasare Baia Mare către Baia Sprie.

Polițiștii au stabilit că ulterior, autoutilitara și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Copilașul a ajuns pe mâna medicilor pentru investigații suplimentare.

„În urma activităților investigative ale polițiștilor de investigații criminale și rutieri din Baia Sprie, s-a reușit identificarea în timp scurt a conducătorului auto care a părăsit locul accidentului, respectiv un bărbat de 33 de ani din Șișești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, după care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a anunțat IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole