ȘOFER IUTE DE PICIOR – Mașină plină cu țigări oprită în trafic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au identificat în trafic în Crăciunești un Volkswagen Passat, înmatriculat în România, despre care se dețineau date că este implicat în transportul de țigarete din contrabandă.

„În mometul observării autospecialei Poliției de Frontieră, șoferul mijlocului de transport a oprit brusc pe marginea carosabilului, a ieșit din mașină și a fugit printre casele din apropiere. S-au luat măsuri de monitorizare a zonei în vederea reținerii șoferului, iar în autoturismul abandonat, lucrătorii noştriu au descoperit mai multe baxuri cu țigarete de proveniență ucraineană.

Autoturismul a fost transportat la sediul sectorului, iar în urma inventarierii țigaretelor a rezultat cantitatea de 9.740 pachete (20 de baxuri) de proveniență extracomunitară în valoare totală de aproximativ 114.000 lei. Totodată, autoturismul în valoare 20.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției. Pe timpul cercetărilor, a fost identificat și șoferul autoturismului, acesta fiind un cetățean român, în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș”, a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, respectiv se încearcă depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *