Sofer sub influenta substantelor interzise depistat de politistii din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

In cadrul activitatilor desfasurate azi-noapte pentru pastrarea ordinii si sigurantei publice pe raza municipiului Baia Mare, politistii de ordine publica au depistat un tanar din municipiu, care conducea un autoturism sub influenta substantelor interzise.

Tanarul, de 22 de ani, a fost oprit pentru verificari  la ora 02.20, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii. In calitate de pasageri au fost identificati alti doi tineri, unul de 18 ani, din Arinis, si celalalt de 19 ani, din Baia Mare, conform IPJ Maramures.

In urma controalelor efectuate, politistii au gasit, atat asupra tanarului de 19 ani cat si in autoturism, mai multe plicuri cu substante susceptibile a fi interzise. Toate acestea au fost ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul incalcarii normelor prevazute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Soferului i-au fost recoltate probe de sange, iar politistii au intocmit dosar penal si  continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole