ȘOFERI RĂMAȘI CU PAGUBA – Hoții de catalizatoare au lovit și în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De la începutul lui 2021, la nivelul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au fost sesizate un număr de opt furturi de catalizatoare (consumate opri rămase la stadiul tentativei). De ce sunt atât de vânate catalizatoarele auto? Pentru că este o piesă extrem de scumpă și care conține cantități mici de aur și platină în componența sa.

Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș precizează, într-un răspuns transmis ziarului ziarmm.ro, că polițiștii desemnați în grupul de lucru constituit la nivelul Biroului de Investigații Criminale desfășoară cu celeritate activități specifice pentru identificarea autorilor. Polițiștii maramureșeni mai spun că anul trecut au fost sesizate, la nivelul județului nostru, un număr de 18 fapte similare. Trebuie spus că astfel de furturi durează destul de puțin, iar cele mai multe dintre ele au loc pe timpul nopții. Catalizatorul face ca autoturismul să nu polueze atât de mult, iar în lipsa acestuia mașina va polua și mai mult.

FOTO argesulonline.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mihai

    un text IMPRESIONANT, mai ales concluzia finala…ce rol au si in absenta lor ce se intampla. Din categoria BULA CU STAIF!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole