Soferii nu se tem de legi. 63.000 de amenzi aplicate in anul 2016 in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Siguranta traficului rutier a fost una din prioritatile Inspectoratului Judetean de Politie. Institutia si-a prezentat astazi, 2 februarie, bilantul activitatilor desfasurate in anul trecut. Asadar, potrivit IPJ MM, actiunile desfasurate in 2016 de politistii maramureseni au vizat asigurarea unui climat de disciplina si siguranta rutiera pe drumurile publice din judet, fiind aplicate aproape 63000 de sanctiuni contraventionale, valoarea acestora fiind de 14.506.270 lei.

Au fost ridicate in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile  publice 3.400 permise de conducere si au fost retrase 1.260 certificate de inmatriculare.

Analiza efectuata asupra dinamicii accidentelor grave de circulatie produse in anul 2016 arata faptul ca, in comparatie cu anul anterior, au fost inregistrate scaderi la toti indicatorii. Principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave au fost viteza neadaptata la conditiile de drum, traversarea neregulamentara a pietonilor si neacordarea prioritatii de trecere pietonilor.

Ziarmm

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2