Soferul unui Volvo, inmatriculat in UK, a facut un accident rutier in timpul unei urmariri ca in filme

O patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Brodina – ITPF Sighetu Marmatiei a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii de frontiera Falcau, judetul Suceava, un autoturism marca Volvo, inmatriculat in Marea Britanie, despre care existau date ca transporta tigari de contrabanda.

Conducatorul auto a ignorat semnalele regulamentare, continuandu-si deplasarea in mare viteza, fapt pentru care politistii de frontiera au plecat in urmarirea masinii. Pe raza localitatii Straja, echipajul Politiei de Frontiera a gasit autoturismul abandonat, iar din cercetarile preliminare a rezultat ca soferul a pierdut controlul volanului, a acrosat un autoturism care circula regulamentar, dupa care a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un sant.

„Din primele verificari, in autoturismul marca Volvo au fost observate mai multe colete cu tigari, fapt pentru care masina impreuna cu tigarile au fost transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor descoperite, a rezultat cantitatea de 7.350        pachete, diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de  86.000 lei”, a relatat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, autoturismul in valoare  de 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar in continuare se fac cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1