Somcuta Mare: Dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dosar-penalMarti, politistii din Somcuta Mare au surprins un barbat care conducea un autoturism cu numere false de inmatriculare. In urma perchezitionarii autoturismului, politistii au gasit 2430 de pachete cu tigari de contrabanda.

In jurul orei 02.40, in timp ce efectuau activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe strada Republicii din Somcuta Mare, politistii au observat un autoturism care avea directia de deplasare inspre Dej. In momentul in care soferul a vazut politistii, a schimbat brusc directia de mers, si-a continuat deplasarea si a abandonat autoturismul pe strada Horea.

Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca placutele de inmatriculare aplicate pe autoturism nu sunt valabile iar in masina se aflau alte doua placute, care apartineau autoturismului. De asemenea, in urma perchezitionarii autoturismului, politistii au gasit 2430 de pachete cu tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui autoturism cu numere false de inmatriculare si contrabanda cu tigari.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2