Șomcuta Mare: Mașină de 5.000 de euro, furată dintr-o hală. Avea geamurile deschise și cheile în contact

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

UPDATE: Față de bărbatul de 31 de ani din Șomcuta Mare reținut în 13 aprilie pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, Judecătoria Baia Mare a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează IPJ.

În data de 13 aprilie, polițiștii din Șomcuta Mare au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 31 de ani din Șomcuta Mare, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în 11 aprilie, ora 20.50, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați de către un bărbat de 30 de ani din oraș, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au sustras un autoturism în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Acesta se afla parcat în interiorul unei hale din Șomcuta Mare, având geamurile deschise și cheile în contact, informează IPJ.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că la ora 20.28, autoturismul în cauză a fost condus de către o persoană care purta mască de protecție facială pe D.J. 182/B Șomcuta Mare, a intrat pe D.N. 1C din Șomcuta Mare și și-a continuat deplasarea spre localitatea Satulung.

În urma activităților de căutare a autoturismului, acesta a fost identificat abandonat și cu urme de avarii, pe D.J. 184/A, între localitățile Arieșu de Pădure și Coltău.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *