Somcuta Mare: Patru persoane au ajuns la spital dupa o bataie de proportii

PNL

Luni, 16 septembrie, ora 18:28 Politia Orasului Somcuta Mare a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe strada Miresului are loc un scandal in care sunt fost implicate mai multe persoane.

Echipajul de politie deplasat la fata locului a constatat faptul ca, in curtea unui imobil, a avut loc o incaierare in care au fost implicate mai multe persoane, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Pentru aplanarea conflictului la fata locului a fost solicitat sprijinul unei echipe din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale a IPJ Maramures.

In urma scandalului patru persoane au fost transportate cu ambulanta la Spitalul de Urgenta Dr. C-tin Opris din Baia Mare, doua dintre acestea ramanand internate pentru acordarea de ingrijiri medicale. Este vorba despre doi tineri in varsta de 16 si 26 de ani, potrivit IPJ Maramures.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, incaierarea si violare de domiciliu si pentru stabilirea gradului de participatie a fiecaruia dintre cei implicati.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1