SONDAJ: Donald Trump, cel mai antipatic presedinte american

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Donald Trump va intra in functie la 20 ianuarie, ca fiind presedintele american cel mai putin popular care preia Casa Alba din ultimele patru decenii, conform unui sondaj de opinie realizat de ABC News/Washington Post, care prezinta pentru magnat scoruri mult sub cele ale predecesorilor sai in ce priveste gestionarea perioadei de tranzitie, transmite MIA, potrivit agerpres.

Doar 40% dintre respondentii sondajului la nivel national aproba modul in care Trump a gestionat aceasta perioada, fata de 80% care au evaluat pozitiv pregatirile lui Barack Obama pentru a-si prelua mandatele.

Trump se afla si mult in urma lui George W. Bush (procent de aprobare de 72%), Bill Clinton (81%) şi George H.W. Bush (82%).

In mod similar, 40% aproba majoritatea persoanelor desemnate de Trump pentru a face parte din administratia sa, un scor care il plaseaza cu 19%-26% sub cei mai recenti patru predecesori ai sai.

Tot doar 40% dintre respondenti au parere generala favorabila despre Donald Trump. Scorul, cu 21% sub rata de start a lui Obama, este si cel mai scazut al unui presedinte inainte de instalare incepand din 1977.

In schimb, Donald Trump este privit nefavorabil de 54% dintre respondenti, in timp ce predecesorii sai Jimmy Carter, Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton si Barack Obama obtineau la instalare scoruri intre 9% si 20%, iar George W. Bush 36%.

Cu toate acestea, sase din zece respondenti ai sondajului ABC News/Washington Post se asteapta ca Trump sa faca o treaba excelenta sau buna in ce priveste economia si crearea de locuri de munca, cu un procent de incredere de 56% fiind cotat si in privinta apararii tarii de amenintarea terorista.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2