SONDAJ: Pro sau contra taxei pentru autovehicule, in Baia Mare?

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

ZiarMM.ro va invita sa votati in sondajul de mai jos daca sunteti de acord cu hotararea adopatata de catre consilierii locali baimareni, in penultima zi din 2013, cu privire la instituirea taxei de 100 de lei pentru toti baimarenii care au autoturisme si autovehicule cu masa totala autorizata de pana la 4,5 tone, inregistrate in evidenta fiscala a Directiei de Venituri.

Hotararea a produs nemultumire in randul multor cititori ZiarMM.ro, care au criticat decizia.

Va reamintim ca taxa se plateste anticipat, pana la data de 31 martie 2014, dupa aceasta data calculandu-se majorari de intarziere, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

ZiarMM.ro

[poll id=”23″]

Vezi aici la ce se refera taxa

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

12 Comments

 1. Baimarean

  La multi ani! Desi in ultimii 2 ani am optat pentru abonamentul pentru toate parcarile cu plata(300lei), nu sunt de acord cu introducerea acestei taxe. Trebuie sa fie alegerea mea daca si in 2014 imi fac abonament sau platesc taxa de parcare cand utilizez masina. O alta situatie este cea a persoanelor care au masina inmatriculata pe Baia Mare, dar locuiesc permanent la tara, acolo unde si folosesc autoturismul.
  Cred ca exista personal suficient in politia locala, care sa verifice parcarile cu plata. Mi se pare o hotarere negandita, un fel de heirupism romanesc si sper sa nu ramana in forma actuala.

  Reply
 2. ioan

  Pe cand abonament obligatoriu la URBIS pentru toata populatia Baii Mari si taxa pe aer ca taxa pe ploaie o platim chiar daca nu ploua si nu avem toti canalizare ?

  Reply
  1. lulutz

   urmeaza, draga Ioane, ca doar ce i-ai sugerat primarului municipiului Baia Mare, domnul Catalin Chereches o alta varianta de crestere a calitatii vietii alegatorilor din Baia Mare. Nici nu ma gandesc sa nu propuna primarul aceasta varianta in prima zi lucratoare din anul 2014, ca nu are treaba cu zapada, iar festivalul s-a gatat.
   am intrebat in aceste zile: cand se satura alegatorii de acest inalt nivel al vietii lor?

   Reply
 3. somnul ratiunii

  Cat timp bugetul e saracit cu atatea sarbatori trebuia primarul si gasca lui de consilieri sa
  gaseasca o modalitate sa ia bani de pe baimareni. S-a laudat ca nu au marit impozitele, dar au majorat toate taxele locale cu 36%, de asta nu a zis nimeni nimic. Iar magarioa asta cu obligativitatea e un furt din buzunarul baimarenilor. Daca o facea optionala, nu era nici o problema. K… tot K… ramane

  Reply
  1. the baimarean

   primarul orasului Baia Mare Catalin Chereches minte cu nerusinare atunci cand spune ca nu au crescut nivelul taxelor in Baia Mare si ca nu vrea sa impovareze baimarenii nici cu o suma relativ mica.De exemplu in 2013 nivelul impozitului in lei/m2 ptr terenuri cu constructii zona A a fost 0,6508 in 2014 vom plati 0,7553 ptr aceiasi categorie .o crestere de aproximativ 14%.Primarul minte prin omisiune atunci cand nu le spune baimarenilor ca vor scoate mai multi bani din buzunar in 2014 ptr taxe in condidiile in care nivelul valorilor de impozitare a crescut .De exemplu a crescut valoarea de impozitare ptr cladiri din caramida de la 806 ron la 935 ron pe m2..

   Reply
 4. Cri

  Si de ce sa fie cu majorari pe anul in curs?!?!?!Legal daca este pe anul in curs ar trebui sa o poti plati pana in ultima zi a anului.Ca la magazin nu dau banii azi si ei imi dau painea maine sau salariul nu mi-l da in luna respectiva,chiar din contra mi-l da cu o luna in intarziere!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2