Sondaj: Suedia: Unul din trei imigranti nu se simte in siguranta

imigrantiUnul din trei imigranti aflati in Suedia nu se simte in siguranta in aceasta tara, releva un sondaj de opinie realizat de Consiliul suedez pentru prevenirea criminalitatii in perioada ianuarie-mai 2016, citat marti de thelocal.se, informeaza AGERPRES.

Ministrul de interne suedez Anders Ygeman

Dintre persoanele nascute in Suedia din parinti straini, o cincime declara ca nu sunt in siguranta, proportia fiind de 17% in cazul celor nascuti in tara scandinava avand cel putin un parinte nascut tot pe teritoriul suedez.

Un sondaj similar realizat in 2015 indica faptul ca 24% dintre strainii din Suedia nu se simteau in siguranta.

”Avem nevoie de o legislatie penala mai buna, iar guvernul va face o propunere in acest sens; trebuie sa sporim probabilitatea detectarii, de exemplu prin montarea unor camere de supraveghere video si prin suplimentarea politistilor in zonele expuse infractiunilor”, a declarat ministrul de interne suedez Anders Ygeman.

In anul 2015, 163.000 de imigranti au depus cereri de azil in Suedia, ceea ce raportat la populatia acestei tari a reprezentat cea mai mare proportie dintre toate statele Uniunii Europene. In aceeasi perioada, Germania a primit 1,1 milioane de imigranti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1