Sondaj: Suedia: Unul din trei imigranti nu se simte in siguranta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

imigrantiUnul din trei imigranti aflati in Suedia nu se simte in siguranta in aceasta tara, releva un sondaj de opinie realizat de Consiliul suedez pentru prevenirea criminalitatii in perioada ianuarie-mai 2016, citat marti de thelocal.se, informeaza AGERPRES.

Ministrul de interne suedez Anders Ygeman

Dintre persoanele nascute in Suedia din parinti straini, o cincime declara ca nu sunt in siguranta, proportia fiind de 17% in cazul celor nascuti in tara scandinava avand cel putin un parinte nascut tot pe teritoriul suedez.

Un sondaj similar realizat in 2015 indica faptul ca 24% dintre strainii din Suedia nu se simteau in siguranta.

”Avem nevoie de o legislatie penala mai buna, iar guvernul va face o propunere in acest sens; trebuie sa sporim probabilitatea detectarii, de exemplu prin montarea unor camere de supraveghere video si prin suplimentarea politistilor in zonele expuse infractiunilor”, a declarat ministrul de interne suedez Anders Ygeman.

In anul 2015, 163.000 de imigranti au depus cereri de azil in Suedia, ceea ce raportat la populatia acestei tari a reprezentat cea mai mare proportie dintre toate statele Uniunii Europene. In aceeasi perioada, Germania a primit 1,1 milioane de imigranti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2