Sondajul USR pentru prezidentiale: Iohannis-40,5%, Dancila-21,4%, Barna-19,7%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Conform unui sondaj intern al USR, publicat de G4Media, presedintele Klaus Iohannis se afla pe prima pozitie in preferintele electoraltului, urmat de premierul Viorica Dancila si de candidatul USR-PLUS, Dan Barna. Pe pozitia a patra in sondajul USR este pozitionat candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu.

”Ieri am primit sondajul de la aceeasi casa cu care am lucrat la euro, primii patru clasati fiind: Iohannis – 40,5%, Dancila – 21,4%, Barna – 19,7%, Diaconu – 7,6%. Daca ne uitam doar la mediul urban, Barna trece pe locul doi cu 22,7% intentie de vot (Iohannis este la 40,7%, Dancila – 15,7% si Diaconu – 9,1%). Dupa cum puteti vedea sunt diferente mari fata de sondajul IMAS / Europa FM si unele greu explicabile. Sondajul facut pentru noi este realizat prin metoda fata-in-fata pe aproximativ 1500 de persoane, in timp ce IMAS este facut prin metoda CATI (telefon) pe aproximativ 1000 de persoane. Ambele au fost realizate in septembrie”, a scris Catalin Drula, coordonatorul campaniei lui Dan Barna pe grupul intern de comunicare al USR.

„Pe aceeasi metodologie si cu aceeasi casa de sondaje noi aveam 21% cu 2 saptamani inainte de alegerile europarlamentare, au fost cel mai aproape”, a declarat un lider al USR pentru Digi24.ro.

Potrivit unui sondaj IMAS prezentat marti, realizat la comanda Europa FM, primele patru pozitii sunt ocupate de Klaus Iohannis -45%, Mircea Diaconu-16,6%, Dan Barna 14,2% si Viorica Dancila-12,4%.

digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole