Sorina Pintea a aratat ca ii pasa: Managerul Spitalului TBC le-a gatit tinerilor cu dizabilitati (FOTO/VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Seria evenimentelor dedicate sensibilizarii cu privire la integrarea sociala a persoanelor din grupuri defavorizate continua la ASSOC. De aceasta data, invitata de onoare a fost Sorina Pintea, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, care le-a oferit celor 26 de tineri cu dizabilitati prezenti joi, 3 mai, la Centrul de Zi ASSOC, nu doar un mic dejun demn de apreciat, ci si minute pretioase in care prioritatea numarul unu a fost comunicarea.

Cu acesta ocazie tinerii si-au expus ideile despre viata, societate, chiar si politica. Inarmata cu toate ingredientele necesare pentru a pregati micul dejun, managerul spitalului TBC a demonstrat ca nu este deloc greu sa ii sprijini pe cei defavorizati. Sesiunea de gatit s-a desfasurat in cadrul Restaurantului ASSOC Baia Mare.

“Le-am pregatit tinerilor o reteta a lui Jamie Olivier, pe care eu o stiu de vreo patru ani, este vorba despre placinta cu peste, dar nu o placinta in adevaratul sens al cuvantului. Este o reteta englezeasca, o reteta draga familiei mele si pe care de regula o gatesc duminica dimineata. Cred ca o sa le placa si tinerilor. Initiativa ASSOC mi se pare un lucru remarcabil si imi doresc sa facem mai mult pentru acesti tineri”, a declarat Sorina Pintea, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare.

Scopul campaniei este sensibilizarea comunitatii locale cu privire la incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati.

Andreea FAT

[nggallery id=354]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2_-ycPCT8U&feature=youtu.be[/youtube]


Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *