Sorina Pintea de Ziua Mondiala a Sanatatii: Intreaga populatie trebuie sa aiba asigurat accesul la servicii medicale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sorina Pintea a transmis sambata un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, subliniind ca, “indiferent de statutul economic sau social, de varsta sau de rezidenta, intreaga populatie trebuie sa aiba asigurat accesul la servicii medicale”, informeaza AGERPRES.

“Sub sloganul ‘Sanatate pentru toti’, Ziua Mondiala a Sanatatii din acest an evidentiaza importanta accesului tuturor la servicii esentiale de sanatate. Indiferent de statutul economic sau social, de varsta sau de rezidenta, intreaga populatie trebuie sa aiba asigurat accesul la servicii medicale. Numai impreuna cu totii – pacienti, cadre medicale, autoritati sanitare, autoritati locale – vom putea avea grija de sanatatea noastra”, afirma ministrul Sorina Pintea, in mesaj.

Ea le multumeste, cu acest prilej, medicilor, asistentilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus in asigurarea asistentei medicale, precum si celorlalte categorii de personal care lucreaza in unitatile sanitare si care fac posibila functionarea acestora.

“Acum, cand noi sarbatorim, ei au grija de sanatatea noastra. Respect munca depusa de dumneavoastra si, la fel ca atunci cand am condus un spital, si in calitate de ministru al Sanatatii va sunt alaturi. Pacientilor le transmit sa fie increzatori in cadrele noastre medicale si in eforturile depuse de noi pentru asigurarea accesului la servicii de sanatate si medicamente. Si pentru ca Sarbatoarea Pascala este cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii, care a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, va urez tuturor sanatate, liniste si speranta”, incheie ministrul Sanatatii mesajul sau.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2