Sorina Pintea: Eu cred in Viorica Dancila, sper sa inceteze conflictul nefondat generat de un partid din opozitie

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, isi exprima sustinerea fata de premierul Viorica Dancila si critica „acuzatiile la nivel inalt ce pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor”, informeaza AGERPRES.

„Regret sa constat ca, intr-o perioada favorabila accelerarii dezvoltarii Romaniei, apar acuzatii la nivel inalt ce pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor, obiectivul principal al actiunilor Partidului Social Democrat. Eu cred in Viorica Dancila. Stiu ca nu isi tradeaza tara. Dimpotriva”, a scris Sorina Pintea, joi seara, pe Facebook.

Ea a adaugat ca, de fiecare data cand a luat decizii care „au influentat pozitiv sanatatea romanilor”, a beneficiat de sprijinul „real si neconditionat” al premierului.

„Pentru binele nostru, sper ca acest conflict nefondat, generat de un partid politic din opozitie, sa inceteze curand”, a conchis Pintea.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competenta in acest caz, au precizat, pentru AGERPRES, oficiali ai Parchetului General.

Liderul PNL o acuza pe Viorica Dancila de inalta tradare, prezentarea cu rea-credinta de informatii presedintelui Romaniei, uzurparea functiei si divulgarea de informatii secrete de stat.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole