Sorina Pintea, EXPERIMENT unic la Spitalul Judetean Baia Mare. Medici, salarii de 20.000 de lei lunar

Reclame home 1
Reclame home 1

Sorina Pintea face performanta la Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, acolo unde este manager, scrie dcnews.ro.

Prezenta la Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management Sanitar – Editia a IV-a, Sorina Pintea a explicat ce se intampla la institutia pe care o conduce.

La Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris”, unii medici ajung si la 20.000 lei salariu lunar. De ce? Pentru ca sunt motivati.

Astfel, 50% din veniturile suplimentare, stranse din servicii, analize cu plata, internari ale oamenilor fara asigurare etc, le revin medicilor care efectueaza operatiunea.

Au crescut exponential atat veniturile spitalului, cat si salariile. Unii dintre medici castiga si 20.000 de lei pe luna. Din acest motiv, o parte din cei care lucrau in spitalele private s-au intors la stat. Sorina Pintea a spus ca din banii stransi, Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” a fost dotat cu aparatura de specialitate.

Mai multe pe dcnews.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Roy

  Medicii care câștigă peste 20.000 lei lunar au mari sanse de a ajunge în pușcărie. Ă se vedea cazul doctorului Zagrean.

  Reply
 2. DEVORATTOR

  Cum se face ca (cel putin in general) tocmai astia cu salarii „motivante” sunt cei mai mari spagari si penali?

  Reply
 3. radvanyi

  Normal ca unii medici au nevoie de salarii de 20.000 lei.. atata timp cat pentru angajare in Spitalul Judetean ei au trebuit sa cotizeze … Fara achitarea acestei „taxe” nu ar fi avut nici o sansa de angajare. Iar acum banii acestia „investiti” trebuie recuperati. Stie tot orasul acest lucru, dar nimeni nu zice nimic.

  Reply
 4. Io

  In Germania un medic rezident in anul 1 castiga de la 2200 de euro in mana fara garzi. Deci salariile nu sunt ca in Germania :))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole