Sorina Pintea – mesaj de Ziua Nationala a Ambulantei: Sunteti mereu contra cronometru si la datorie

PNL

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis duminica un mesaj cu ocazia implinirii a 113 ani de la infiintarea Ambulantei, exprimandu-si convingerea ca fondurile alocate pentru reparatii, cele 200 de posturi repartizate anul acesta si intrarea in posesia noilor masini vor ajuta la imbunatatirea activitatii in acest domeniu, informeaza AGERPRES.

“In fiecare an, la 28 iulie, sarbatorim asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, sarbatorim infiintarea Societatii de Salvare. In fiecare an ne reunim sub deviza ‘Totdeauna si tuturor, gata pentru ajutor’. Vreau sa va felicit pe toti cei care lucreaza in acest domeniu pentru aceasta aniversare si sa va multumesc, inca o data, pentru munca depusa. Sunteti mereu contra cronometru si la datorie atunci cand multi dintre noi ne-am terminat de mult activitatea. Sunteti in prima linie a asistentei medicale si aveti o mare responsabilitate.

Am convingerea ca cele 200 de posturi pe care anul acesta le-am repartizat tuturor serviciilor de ambulanta, fondurile alocate pentru reparatiile sediilor si achizitia de echipamente de protectie, precum si intrarea in posesie a noilor masini vor ajuta la imbunatatirea activitatii”, se arata in mesaj, conform unui comunicat al MS.

Pintea a dat asigurari reprezentantilor serviciului de ambulanta ca este “un sustinator si un partener de dialog corect”, care respecta tot ceea ce fac acestia la adevarata valoare.

“Este nevoie de unitate si eficienta in acest domeniu de activitate si cred ca putem sa indeplinim aceste deziderate. Va multumesc pentru efortul si activitatea depuse si imi exprim convingerea ca numai impreuna, uniti, vom putea sa slujim interesele pacientilor nostri”, a adaugat ea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1