Sorina Pintea se intoarce in functia de manager la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare „Constantin Opris”, pe care a ocupat-o inainte de a fi ministru, informeaza AGERPRES.

„Eu ma intorc la Baia Mare manager la Spitalul Judetean de Urgenta ‘Constantin Opris'”, a spus demnitarul.

Intrebata daca se astepta sa cada Guvernul in urma motiunii de cenzura, Sorina Pintea a raspuns: „Nu, nu, dar asa cum am spus motiunea este un exercitiu democratic de care a uzat Opozitia, este normal, se intampla intr-o democratie. A fi ministru nu este o meserie. Ce m-a deranjat, sa spun, a fost faptul ca am constatat ca loialitatea, bunul simt si cinstea sunt niste chestiuni care nu prea au de-a face cu politica”.

Pintea a precizat ca nu are exercitiul tradarii si nu intelege comportamentul unor colegi de partid care au votat in favoarea motiunii de cenzura.

„Eu nu am exercitiul tradarii si nu inteleg acest tip comportamental”, a spus ea.

Potrivit Sorinei Pintea, mandatul sau de un an si opt luni a fost unul scurt si nu a avut timpul fizic de a finaliza anumite proiecte.

„Vreau sa spun ca nu am avut timpul fizic de a finaliza anumite proiecte, sa ma aplec asupra anumitor probleme, dar pana la urma a fost o perioada scurta. Un an si opt luni nu inseamna foarte mult intr-un Minister al Sanatatii. Este nevoie de continuitate si de predictibilitate, dar mai ales este nevoie de consens. In general, vizavi de masurile pe care le-am luat criticile nu au fost foarte multe si asta imi asum – am declarat si declar in continuare: Sanatatea nu are culoare politica. Aici ar trebui cu adevarat sa functioneze consensul”, a afirmat Sorina Pintea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2