SOC! Sorina Pintea revine. Şi-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sorina Pintea și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare, anunțând că este în concendiu medical, scrie dcnews.ro.

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș au declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că Sorina Pintea a obținut postul de manager al spitalului prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an.

„Sorina Pintea a transmis o adresă la Consiliul Județean Maramureș prin care a anunțat că își retrage demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare înainte de împlinirea termenului după care demisia producea efecte.

Dânsa informează Consiliul Județean Maramureș că rămâne în concediu medical și propune ca în funcția de manager al spitalului să fie înlocuită de directorul medical Vasile Pop, ca interimar. Noi am luat act de această retragere a demisiei și am informat la rândul nostru spitalul din Baia Mare. Sorina Pintea a obținut postul de manager prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an”, au spus reprezentanții CJ Maramureș.

Sorina Pintea se află sub control judiciar.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Vioara cu Goarna

    Cu toate ca arcusul pe scripca trage spre dreapta , ma bucara faptul ca opozitia nu renunta la un om ca si Sorina Pintea … Oricum s-a demonstrat ca nu culoarea politica reflecta calitatea unui manager de spital … Bine am zis ?!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *