Sorina Pintea: „Vreau sa continui proiectele incepute”. Finalizarea reabilitarii, o prioritate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul manager al Spitalului Judetean Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat ca unul dintre cele mai importante obiective ale sale este continuarea proiectelor incepute la cea mai mare unitate medicala din judet.

„In primul rand vreau sa continui proiectele incepute, iar in al doilea rand trebuie sa ma familiarizez cu noul loc si atunci o sa pot sa spun exact”, spune Sorina Pintea.

Pintea a vorbit si despre reabilitarea Spitalului, afirmand ca in clipa de fata trebuie aduse alte fonduri pentru finalizarea lui.

„Finalizarea reabilitarii nu tine neaparat de manager, ci de o conlucrare intre Consiliul Judetean si manager, pentru ca e vorba de un proiect european. Acesta, categoric, se va finaliza, dar nu e suficient pentru a reabilita in totalitate spitalul si atunci preocuparea principala, si a mea si a Consiliului Judetean, este de a aduce fonduri pentru a putea termina cu totul si a pregati spitalul in vederea acreditarii.

Este vorba despre acel credit pe care vrea sa-l acceseze Consiliul Judetean, iar in conditiile in care nu se va aproba linia aceea de credit, vom gasi alte solutii de finantare in alta parte”, a conchis Sorina Pintea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2