SOTI AGRESIVI: Trei dosare penale pentru violenta in familie intocmite ieri de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au intervenit marti, 18 iunie, la trei cazuri de violenta in familie, in fiecare caz au intocmit dosar penal si au emis un ordin de protectie.

O femeie domiciliata in Salsig a reclamat faptul ca sotul sau, cu care se afla in proces de divort, pe fondul consumului de alcool a agresat-o si a amenintat-o cu acte de violenta. Fata de barbatul de 51 de ani, politistii au emis ordin de protectie, potrivit IPJ Maramures.

Politistii Sectiei 7 Suciu de Sus au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca o femeie domiciliata in Coroieni a fost agresata de catre sotul sau, aflat in stare de ebrietate. Intrucat prezenta leziuni corporale ca urmare a agresiunii, victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au informat-o cu privire la posibilitatea emiterii unui ordin de protectie, insa a refuzat.

Tot ieri, o tanara de 25 de ani din Targu Lapus a reclamat ca a fost agresata de sotul sau, necesitand conform certificatului medico-legal prezentat politistilor mai multe zile de ingrijiri medicale. Aceasta s-a adresat Judecatoriei Targu Lapus in vederea obtinerii unui ordin de protectie impotriva sotului ei.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie, iar politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole