Sova: PNL si PDL au decis intoarcerea la regimul Basescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, considera ca singura concluzie a Congresului PNL-PDL este aceea ca noua structura are ca obiectiv intoarcerea Romaniei la “epoca de aur a regimului Basescu, de dinainte de 2012”.

Potrivit unui comunicat de presa remis, duminica, AGERPRES, social-democratul sustine ca, in acest moment, scena politica din Romania se imparte in doua — pe de-o parte, “oameni ca Iohannis, care vor restauratia regimului Basescu” si, de cealalta parte, “PSD, alaturi de partenerii din UNPR si PC, care isi asuma in continuare lupta pentru daramarea regimului Basescu, inceputa in 2012”.

“Am vazut fel si fel de discursuri in cadrul Congresului de fuziune, dar n-am sesizat nici macar cel mai mic repros adresat lui Basescu! Nu doar ca cei din PNL si PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstreaza ca se pregatesc sa-l aduca inapoi. Inteleg ca oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici dupa epoca de aur a regimului Basescu, atunci cand s-au imbogatit pe spinarea romanilor, dar nu m-as fi asteptat niciodata ca tocmai Iohannis sa fie vehiculul prin care acesti oameni ar putea ajunge din nou la conducerea tarii”, mai sustine Sova, potrivit sursei citate.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Pe scurt inca odata felicitari distrugatorului cacarau antonescu crin, care a reusit sa imbine doua partide de nebuni,, mai grav el nu participa la unirea descreieratilor dupa ce i-a facut o apa si un pamant ,,, taranistii mai exista insa acestia NU fapt pe care il avertizam dupa taierile de PENSII SI SALARII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2