Spatii modernizate la Casa de Pensii. Cabinetul de expertiza de la Sighet, fara medic

PNL

Pensionarii maramureseni care au de trecut pragul Casei de Pensii judetene au numai motive de bucurie. Inaugurarea spatiului modernizat destinat publicului si a Serviciului de Expertiza Medicala din cadrul Casei Judetene de Pensii a avut loc astazi, 20 februarie. La eveniment au luat cuvantul directorul executiv Lucica Pop, precum si directorul executiv al Casei de Pensii Mures, Eugenia Neagoe.

Subprefectul Gavris Ardelean a declarat: “Fiecare inaugurare a unei investitii de acest tip inseamna un pas inainte spre normalitate, servicii mult mai bune oferite cetatenilor, in cazul de fata, in marea lor majoritate, oameni in varsta. Dupa ani in care pensionarii si angajatii Casei Judetene de Pensii Maramures si-au rezolvat problemele specifice sau au lucrat intr-o cladire care lasa de dorit din punctul de vedere al confortului si al esteticii, iata ca situatia incepe sa se normalizeze”.

Apoi, subprefectul a adaugat: „Acest spatiu destinat publicului, dotat cu numeroase ghisee (7 + casieria) si cu un sistem modern de obtinere a bonurilor de ordine, dar si cele trei cabinete de expertiza medicala moderne, cu o sala de asteptare confortabila, au meritat efortul. Din pacate, medicii nu sunt prea tentati sa urmeze o specializare in expertiza medicala, dar crearea unor astfel de conditii excelente de lucru ar putea sa-i motiveze. Cabinetul de la Viseu de Sus a fost inchis, iar postul de la Sighetu Marmatiei a fost de trei ori scos la concurs, fara ca vreun medic doritor sa se prezinte. In prezent, este nevoie ca doi medici din Baia Mare sa asigure serviciile necesare, prin rotatie, si la Sighetu Marmatiei”.

Ziarmm

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1