SPAU demareaza o campanie de deratizare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Ambient Urban anunta ca in urma actiunilor de verificare intreprinse pe raza municipiului, s-a evidentiat necesitatea demararii unei campanii de deratizare impotriva rozatoarelor (soareci si sobolani), se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Priamriei.

In consecinta, in perioada 10-20 aprilie, specialistii serviciului vor desfasura pe raza intregului oras activitatea de deratizare, in situatia in care conditiile meteo vor permite acest lucru.

Operatiunea va fi efectuata prin completarea spatiilor de intoxicare deja amplasate pe raza municipiului Baia Mare, iar substanta utilizata in cadrul acestei campanii –MEGALON paste – (avand forma de prezentare – plicuri ) este avizata de catre Ministerul Sanatatii, fiind insotita de Fisa de siguranta si Declaratia de conformitate a firmei care comercializeaza produsul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

 1. Puiu Sobolanu

  ” deratiza = a stârpi șoarecii sau șobolanii prin otrăvire cu substanțe chimice … “(dexonline.ro)

  “campanie de deratizare împotriva rozătoarelor (șoareci și șobolani) …”

  Aștept campaniile de deratizare împotriva câinilor fără stăpân, țânțarilor, viespilor, …

  Reply
 2. ramona

  Iar o sa moara pasarele de prin oras ca arunca cei de la SPAU otrava,fara discernamant.Corect ar fi sa se puna otrava in asa fel incat sa nu aiba acces pasarelele,dar dupa cum deratizeaza nu de putine ori au murit chiar si mamifere mici,caini si pisici.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2