SPAU demareaza operatiunea de deratizare, la nivelul municipiului Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Serviciul Public Ambient Urban demareaza operatiunea de deratizare impotriva rozatoarelor, incepand cu data de 1 – 11 octombrie, pe raza Municipiului Baia Mare prin amplasarea de statii de intoxicare cu momeala raticida in cadrul Programului unitar de actiune de combatere a vectorilor prin dezinsectie si deratizare.

“Produsul folosit este Rattidion paste, are ca substanta activa Bromadialona 0,005%, face parte din grupa a treia de toxicitate si va fi amplasata in statii de intoxicare pentru evitarea contactului cu speciile nedorite.

Planificarea de administrare a rodenticidelor de combatere impotriva rozatoarelor, include toate cartierele municipiului Baia Mare.

Produsul comercial, utilizat in campania de deratizare, este avizat de catre Ministerul Sanatatii din Comisia Nationala pentru produse biocide, iar acest produs vine insotit de Fisa de Siguranta si Declaratia de Conformitate a firmei care comercializeaza produsul”, spun reprezentantii municipalitatii intr-un anunt postat pe baiamare.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2