Spectacol aviatic pe Aeroportul International Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

avion3Consiliul Judetean Maramures prin Aeroportul International Baia Mare in colaborare cu Aeroclubul Romaniei, organizeaza duminica, 20 septembrie, incepand cu ora 14, pe Aeroportul International Baia Mare spectacolul aerian Maramures Air Show 2015.

Aeroclubul Romaniei va fi prezent cu urmatorul program:

Echipa nationala demonstrativa de acrobatie cu avionul “Hawks of Romania” va fi prezenta cu 5 dintre cele mai puternice avioane de acrobatie din lume, ce poate executa toata gama avansata de figuri acrobatice.

Echipa demonstrativa de zbor acrobatic cu planorul “White Wings”, formata din 2 planoare IS 28B2, ce zboara cu sistem de fum atasat de capatul aripilor. Fumul marcheaza evolutia lor in formatie stransa, care include: looping, carusel si alte figuri acrobatice.

Echipa demonstrativa de lucru relativ pe cupola – parasutisti “Bleu Wings Romania” formata din 6 parasutisti care vor sari din avionul Airvan GA-8 de la peste 1200 de metri, si dupa deschiderea parasutei vor face prinderi si suprapuneri de cate 5. Un al 6-lea parasutist va sari cu cel mai mare drapel din Europa, de peste 500 m patrati.

Echipa demonstrativa de zbor cu avioane ultrausoare “The Pelicans” vor participa cu 2 Avioane Ultrausoare de tip Ikarus C42 care vor zbura in formatie stransa, demonstrand capabilitatile si manevrabilitatea avioanelor ultrausoare.

Membrii echipei demonstrative de zbor cu avioane Zlin 142 “Vulturii Tricolori” vor zbura cu avioane Zlin 142 care pot executa figuri acrobatice elementare, astfel demonstrand capabilitatile avioanelor de scoala Zlin 142.

La sol va fi umflat si ancorat pe parcursul mitingului aviatic balonul cu aer cald al Aeroclubului Romaniei care la finalul mitingului se va desprinde si va zbura pentru o scurta perioada de timp, daca vor fi favorabile conditiile meteorologice. Prezent la eveniment va fi si Cercul de Aeromodele din cadrul Palatului Copiilor Baia Mare. Spectatorii vor putea asista la parada moto si la concursul de viteza moto vs. avion, oferit de Rock N’Road Friends Club Baia Mare.

De asemenea, in perioada 18-20 septembrie va fi organizata o expozitie de avioane usoare, iar doritorii vor putea efectua zboruri de agrement si salturi in tandem cu parasuta.

cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2