Spectacol de caritate al elevilor de la Liceul Teoretic „Németh László” din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

colinde-romanestiMiercuri, 17 decembrie, in sala mare a Casei Tineretului, se va desfasura un eveniment care va celebra Sarbatoarea Craciunului 2014. Cu un concept original, specific ingeniozitatii si impetuozitatii varstei, elevii Liceului Teoretic „Németh László” au pregatit un program artistic, unic ca mesaj si diversitate.

Ideea a cuprins si implicat intregul colectiv de elevi si profesori, pe scena urmand sa se produca de la prescolari si pana la absolventii din acest an. Evenimentul principal al galei va fi interpretarea in 19 limbi a unor cantece si colinde specifice Craciunului. Tinerii vor canta in limbile latina, japoneza, maghiara, romana, engleza, germana, franceza, rusa, poloneza, sarba, ceha, suedeza, finlandeza, estona, olandeza, armeana, portugheza, spaniola si italiana, aducand cate ceva din originalitatea si farmecul fiecarei natiuni. Corul elevilor va fi acompaniat la instrumente muzicale de Koncsárd Balázs, Tasnádi Kincső, Mastan Lorena, Farczki Dóra, Mezey Izabella, Tóth Petra, Markó Botond, Alföldi-Lakatos György, Alföldi-Lakatos Tibor, Moldován Balázs.

Programul mai cuprinde recitari si cantece ale copiilor din grupa de prescolari, sceneta Nasterii Domnului de la Betlehem prezentata de elevii clasei I, poezii cu tematica redate de elevii claselor a III a si a IV a, un program de cantece in limba engleza si maghiara al elevilor din clasa a IX a. Finalul spectacolului va fi sustinut de Lyahovics Krisztina la fluier, Schneider Renáta, Orzac Lilla la percutie si Tima Tímea solista care impreuna de corul reunit al tuturor claselor, inclusiv clasele pregatitoare, va interpreta melodia „Kirje, kirje, kisdedecske”, ca punct final al unui spectacol unic in istoria de pana acum a  Liceului Teoretic „Németh László”.

Va invitam sa luati parte la aceasta manifestare de multiculturalism si bun simt, rod al muncii unui intreg colectiv de elevi, profesori si parinti. Suma stransa de la cei prezenti, plus alte donatii primite, vor fi folosite pentru echiparea noii Sali festive a liceului, precum si a spatiilor in care activeaza clasele pregatitoare.

Comitetul de organizare – dr Váradi Izabella, directorul Liceului Teoretic „Németh László”

afis colinde

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2