Spectacol inedit: “Povesti din bucatarie”, in aceasta seara, la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


In aceasta seara, de la ora 19.00, se joaca spectacolul “Povesti din bucatarie”, spectacol realizat dupa metoda ”devised theatre”, in regia lui Cristian Ban. Piesa se joaca cu publicul pe scena, fara pauza, iar durata este de 90 de minute.

Spectacolul isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei fiecaruia dintre noi.

Ana Cucu Popescu: ”Bucataria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casa. Acolo ne certam, acolo radem, acolo gatim, acolo fumam, acolo mancam, acolo ne impacam. In bucatarie au loc majoritatea destainuirilor si discutiilor profunde, care ne fac sa simtim ca am descoperit ceva cu adevarat important.

Spectacolul Povesti din bucatarie isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria unui prieten drag, dar, in acelasi timp, reuseste sa faca o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recenta a Romaniei: anii ’90. Spectacolul este unul realizat dupa metoda „devised theatre”, astfel incat textul ce sta la baza sa a luat nastere pornind de la experientele personale si amintirile membrilor echipei de creatie.

Povesti din bucatarie este un spectacol autentic, ce aduce in prim plan nostalgia pentru niste vremuri nu neaparat bune, dar, cu siguranta, importante si care au marcat o mare parte dintre adultii de astazi din Romania.”

Dramaturgia este semnata de Ana Cucu Popescu iar scenografia de Gabriella Spiridon. Din distribuție fac parte: Inna Andriuca, Eduard Trifa, Denisa Blag, Eduard Bindiu, Alexandra Vanci, Dragos Calin, Mircea Gligor, Petru Damsa. Regia tehnică este asigurata de Eugen Petrusca, sunetul si proiecțiile video de Teo Molnar, iar luminile de Marin Codrea si Felix Mare.

Piesa “Povesti din bucatarie” se va juca si marti, 15 ianuarie, de la ora 17.00.

Foto: Teatrul Municipal Baia Mare

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2