Spectacol pentru mamele speciale din Baia Mare si copiii lor minunati, proiect promovat de liderul liberal Cristian Niculescu Tagarlas (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

spectacol fapte bune (5)“Martisor cu fapte bune” s-a intitulat spectacolul la care au fost invitate mamele speciale din Baia Mare care, indiferent de ziua din an, isi dedica tot timpul copiiilor minunanti, dar cu nevoi speciale pe care ii cresc.

La baimarencele aflate in aceasta situatie s-au gandit organizatorii evenimentului “Martisor cu fapte bune”, desfasurat luni, 7 martie, la Teatrul de Papusi Baia Mare.

”Pe aceste doamne le-as numi supermame. Sunt femei puternice, femei deosebite, sunt mame speciale pentru copii care au nevoie de protectie sporita. Orice comunitate ar trebui sa le ofere o diploma acestor mame, care fac eforturi mari pentru a-si apara copiii, pentru a-i sustine si a-i integra in societate”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Liderul liberal a convenit cu membrii organizatiei de tineret sa promoveze si alte proiecte care sa se adreseze familiilor in care sunt persoane cu dizabilitati. S-a stabilit un plan de actiuni pentru perioada urmatoare in care se vor putea implica si alti baimareni dornici sa faca fapte bune.

Reprezentatia teatrala de aseara le-a oferit relaxare celor prezenti, membrii trupei Freeze reusind sa le destinda pe mamele din sala, pe copiii lor, pe tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC, dar si pe doamnele de la Asociatia Autism Baia Mare.

“Pentru mamele speciale cel mai important lucru este sa aiba incredere in copiii lor, sa ii intelega si nu in ultimul rand sa ii accepte asa cum sunt”, a punctat Iolanda Sztrelenczuk, presedinta Asociatiei Autism Baia Mare, care a recunoscut ca toata lumea din sala s-a simtit bine.

Andreea FAT

spectacol fapte bune (4) spectacol fapte bune (3) spectacol fapte bune (2) spectacol fapte bune (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole