Spirit civic inghetat la baimareni (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

cos-gunoi-2Chiar daca a nins si traficul pietonal este dificil, nu exista nici o scuza pentru lipsa de bun simt si suspendarea spiritului civic.

Nu voi accepta superficialitatea vecinilor mei, cei carora le este lene sa mearga 50 sau 100 de metri, pana la containerul pentru gunoiul menajer.

Dupa ce ca orasul este saracit si nu are bani pentru o salubrizare corespunzatoare, mai trebuia sa suportam si tupeul celor care din comoditate, pe drumul catre masina sau autobuz, isi lasa gunoiul din casa in cosurile stradale.

SOMOGYI Attila

cos-gunoi-1

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. IO

  Cu toate ca avem interfon,din scara noastra s-a luat avizierul,cu cateva zile in urma a fost luat becul cu Led de la etajul I.Oare cui i-a trebuit?Asteptam sa dispara intr-o zi si usa de la intrare…

  Reply
 2. Dragos P

  In comunitatile (orasele, in cazul nostru) in care spiritul de turma este foarte ridicat, spiritul civic este scazut. Cu cat spiritul de turma e mai ridicat, cu atat simtul civic al locuitorilor e mai scazut. Baia mare e un exemplu negativ dpdv al educatiei sociale. Orice psiholog care se respecta va afirma asta.

  Reply
 3. justitiar

  1.CEI CU MAGAZINE INCHIRIATE LA PARTER DE BLOC NU AU CONTRACTE CU DRUSAL SI DEPUN PUTINUL GUNOI IN COSURILE STRADALE.
  2. UNII BAIMARENI DEPUN MANCARE SI ALTE RESTURI COMESTIBILE IN COSURILE STRADALE PENTRU CEI CARE SCOTOCESC IN TOMBEROANE DUPA HRANA.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole